hits

Pasta "all'arrabiata" med karbonadedeig

All'arrabiata skal egentlig være uten kjøtt, men her har jeg valgt å lage den med, slik at den blir mer mettende for sultne ulver. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

 

500 g karbonadedeig

1 finhakket, rød chili

1 finhakket løk

2 finhakkede hvitløksfedd

1 ts chilipulver

2 ss olivenolje

2 ss tomatpuré

1 flaske hermetiske tomater, helst Mutti (eller 2 bokser)

2 laurbærblader

4 ss kyllingfond eller 2 buljongterninger

½ ts salt

¼ ts pepper

75 g parmesan

Pasta etter eget ønske

Stek karbonadedeig, chili, løk, hvitløk og chilikrydder i en gryte med olje på middels sterk varme til kjøttdeigen får fin farge. Tilsett tomatpuré, hermetiske tomater, laurbær, fond og kok opp. La det småkoke i 1 time eller mer. Smak til med salt og pepper. Strø på rikelig med parmesan før servering.

Kok pastaen etter anvisning på pakka.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv