hits

Pasta "all'arrabiata" med karbonadedeig

All'arrabiata skal egentlig være uten kjøtt, men her har jeg valgt å lage den med, slik at den blir mer mettende for sultne ulver. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

 

500 g karbonadedeig

1 finhakket, rød chili

1 finhakket løk

2 finhakkede hvitløksfedd

1 ts chilipulver

2 ss olivenolje

2 ss tomatpuré

1 flaske hermetiske tomater, helst Mutti (eller 2 bokser)

2 laurbærblader

4 ss kyllingfond eller 2 buljongterninger

½ ts salt

¼ ts pepper

75 g parmesan

Pasta etter eget ønske

Stek karbonadedeig, chili, løk, hvitløk og chilikrydder i en gryte med olje på middels sterk varme til kjøttdeigen får fin farge. Tilsett tomatpuré, hermetiske tomater, laurbær, fond og kok opp. La det småkoke i 1 time eller mer. Smak til med salt og pepper. Strø på rikelig med parmesan før servering.

Kok pastaen etter anvisning på pakka.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar