hits

Carpaccio

Carpaccio er laget av rått kjøtt. Om du ikke liker det, eller ikke får tak i, kan du bruke roastbeef.

Carpaccio er en nydelig forrett og kan varieres etter humør og fantasi. Det viktige er at kjøttet er av god kvalitet. Denne gangen har jeg bedt Meny om å skjære ferdige okseskiver for meg. Da får jeg det fordelt på plastark, som er passe til en person. Jeg beregner ca. 100 g per person.

Legg okseskivene utover tallerkener. Fordel hakkede pistasjnøtter, parmesan og basilikumblader over. Ved servering, risles det over litt god olivenolje og en tyktflytende balsamico. Til slutt har retten fått et dryss nykvernet salt og pepper.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv