Restemat "pytt i panne"

Jeg liker ikke å kaste mat. Det har heller aldri vært noe problem heller, siden jeg har hatt to storspiste sønner.

Jeg velger å kalle denne retten "pytt i panne" med utropstegn. Grunnen er at det skal være et speiegg på toppen og det har jeg ikke gjort denne gangen.

Start med å steke baconbiter i litt smør. Legg det til side og stek strimlet løk i samme panne. Legg i kokte poteter i terninger og stek videre. Legg baconbitene tilbake i panna, sammen med biter av lettkokt blomkål. Krydre med ønsket krydder og server. Smaker godt!

Én kommentar

hverdagslivetivollen

14.09.2017 kl.06:33

hørtes jo godt ut <3 tragisk hvor mye mat som blir kastet igrunn...

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits