Kje med bakt potet og estragonsmør

Kje smaker kjemegodt. Jeg kjøper det fra Slakter Eide i Lillesand. De selger varene sine til Meny, så det er mulig du kan få bestilt det i kjøttdisken der.

Siden kjeet ligger i en nydelig marinade, behvøves ikke mer krydder. Her ha jeg lagt kjeet i litt vann i langpanna og satt det på 100 grader i 3 timer, før vi har lagt det i noen minutter på grillen, slik at det får litt farge.

Serveres med bakt potet, delt i to, grillet maiskolbe og estragonsmør

Du finner oppskrift på estragonsmør her:

http://aperitivo.blogg.no/1501051810_estragonsmr.html

Bakt potet finner du oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1476605156_bakt_potet__en_lunsj_.html

 

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits