Kje med bakt potet og estragonsmør

Kje smaker kjemegodt. Jeg kjøper det fra Slakter Eide i Lillesand. De selger varene sine til Meny, så det er mulig du kan få bestilt det i kjøttdisken der.

Siden kjeet ligger i en nydelig marinade, behvøves ikke mer krydder. Her ha jeg lagt kjeet i litt vann i langpanna og satt det på 100 grader i 3 timer, før vi har lagt det i noen minutter på grillen, slik at det får litt farge.

Serveres med bakt potet, delt i to, grillet maiskolbe og estragonsmør

Du finner oppskrift på estragonsmør her:

http://aperitivomat.blogg.no/1501051810_estragonsmr.html

Bakt potet finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1476605156_bakt_potet__en_lunsj_.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg