Thai kylling- og paprikawok

Vi er veldig glade i mat fra Thailand hos oss. Du kan gjøre denne oppskriften sterkere eller svakere, ved å justere chilimengden. Denne oppskriften passer til 4 personer.

Varm olje i en stekepanne eller wok på middels sterk varme, og stek 4 kyllingfileter i strimler til de begynner å få en gyllen farge. Tilsett 1 finhakket løk, 2 finhakkede hvitløk, 1 finhakket chili, 1 glass rød currypaste og 1 ss revet ingefær. Hell på 1 boks kokosmelk og 2 ss kyllingfond (eller 1 buljongterning). Kok opp, og tilsett 2 ss fishsaus, saften av 1 lime og 1 rød paprika i strimler. La det koke i ca. 5 minutter. Rør inn finhakket koriander og server med ris.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg