Mandelkake med sjokolade- og espressokrem

Denne kaken er rask å lage og smaker veldig godt.


 

Pisk 4 egg og 200 g sukker til lys og tykk eggedosis. Vend inn 200 g mandelmel og 1 ts bakepulver i eggedosisen. Hell deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist nederst i ovnen ved 180°C i 30 min.

Avkjøl kaken helt i formen før du løsner den, tar den ut av formen og fjerner bakepapiret.

Miks sammen 200 g smør og 150 g melis på høy hastighet til du har en hvit og luftig krem. Tilsett 150 g Nugatti, 1 ss kakaopulver, 1 ts salt og 4 ss avkjølt kruttsterk espressokaffe. Bland alt godt sammen og smør det på kaken, eller bruk kremsprøyte.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg