Kyllingfilet kan brukes til mye. Denne retten smaker nydelig og ser ganske imponerende ut, selv om den er enkel å lage.
Bank kyllingfiletene flate med en biffbanker. Smør på pesto, legg på hakket, soltørket tomat og strø over reven Parmesan, eller en annen ost med mye smak. Rull sammen kyllingfiletene og pakk dem inn i spekeskinke eller bacon. Legg dem i smurt ildfast form og sett dem i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
Her serverer jeg dem med sukkererter, som kun har fått et raskt oppkok i saltet vann og kjølt raskt ned i kaldt vann. I tillegg har jeg båtpoteter, som du finner opppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html
og soppstuing med parmesan, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1484847863_soppstuing_med_parmes.html
https://tracking.adviralmedia.com/click/386/56604/scandinaviandesigncenter
Den oppskriften der må jeg prøve. Det så skikkelig godt ut.
Takk 🙂
åå så deilig 😀
Nam, så godt! 🙂
YUMMI YUMMI . DEN SKAL JEG PRØVE