Bakt potet - en lunsj eller kveldskos som lager seg selv.

Bakt potet er en rett du kan lage så enkel eller komplisert du vil. Du kan fylle den med kryddersmør og bruke den som tilbehør til middagen. Du kan også sette fram masse deilig tilbehør og bruke den til lunsj, kvelds eller nattmat.

Vi bruker bakt potet til lunsj på lørdager noen ganger. Jeg pakker dem i folie og setter dem i ovnen på 150 grader klokken ni og de er klare til å spises klokken ett. I mellomtiden kan jeg handle, gå en tur eller noe annet som behøves.

  
Forslag til tilbehør kan være finstrimlet vårløk, kryddersmør, rømme eller rømmedressing med hvitløk, sprøstekt bacon, mais, finhakket paprika, ananas og reven ost. Jeg pleier å sette fram litt forskjelling, så kan gjestene velge selv.

 

 

 

2 kommentarer

lisarorvik

16.10.2016 kl.11:32

Dette så kjempe godt ut :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Pernille

16.10.2016 kl.12:04

Bakt potet er så godt, og så mye spennende man kan kombinere det med.

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

50, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits