Tunfisk med salsa verde, bakte tomater og potetpuré

Denne tunfiskretten smaker friskt og godt som Middelhavet. Salsa Verde er en kjekk saus når man skal ha gjester. Den skal serveres kald og kan lages klar i forveien. Retten er beregnet på 4 personer.

800 g fersk tunfisk, delt i 4 biffer

Olivenolje

8 tomater, delt i to

1 paprika delt i store biter

100 g reven parmesan

Salt og pepper

Store kapers ( fåes på asiatiske butikker)

Potetpuré, som du finner oppskrift på her:

https://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html

Salsa verde, som du finner oppskrift på her:

https://aperitivomat.blogg.no/salsa-verde.html

 

Legg tomatene og paprikaen i ildfast form, dryss på parmesan, salt og pepper og sett dem i ovnen på 200 grader i 30 min.

Lag potetpure og salsa verde. Smør olje på tunfisken, krydre den med salt og pepper og stek eller grill den i 2 min. på hver side.

Legg opp etter eget ønske.

Skvis gjerne litt lime over fisken.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg