Salsa verde

Salsa Verde betyr grønn saus på spansk. Du finner variasjoner av grønn saus i både Spania, Italia, Frankrike, Tyskland og Mexico. Denne salsaen passer veldig godt til grillmat, lam og fisk og er både sunn og god.

 

1 neve bladpersille
1 neve basilikum eller mynteblader
1 finhakket sjalottløk
2 fedd finhakket hvitløk
1 ts finhakket chili (eller mindre, om du ikke liker så sterk mat)
1 ss kapers
3 ss hvitvinseddik
1 dl god olivenolje

Alt kjøres i foodprosessor. Smak til med salt og pepper. Salsaen kan gjerne lages i forveien og settes kaldt til den skal brukes.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg