Rødspette med båtpoteter, ertepuré og pastis- og kjørvelsaus

Denne deilige retten med rødspette er passe til 4 personer.

Start med båtpotetene. Risle litt olivenolje i en langpanne, del potetene i båter, legg dem i langpanna, ta på salt og pepper, risle over litt mer olje og sett dem i ovnen på full guffe. Når de begynner å få litt farge, skru ned til 200 grader og la dem steke til de er sprø utenpå og myke inni.

800 g filet av rødspette legges i en smurt, ildfast form, krydres med fiskekrydder og settes på 18 grader i 10 minutter.

Du finner oppskrift på ertepure her:

https://aperitivomat.blogg.no/1479026257_ertepur.html

Sausen finner du oppskrift på her:

https://aperitivomat.blogg.no/1520917120_pastis_og_kjrvelsaus.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg