800 g oksekjøtt i terninger
3 løk i strimler
2 pk sopp i skiver
2 fedd finhakket hvitløk
1/2 flaske hvitvin
2 laurbærblader
2 ts timian
2 ts nykvernet pepper
4 ss oksefond
6 gulrøtter
1 neve finhakket bladpersille
3/4 ltr. fløte
Salt
Start med å brune kjøttet. Tilsett løken og brun videre i noen minutter. Tilsett sopp og la den brunes sammen med kjøttet og løken. Tilsett hvitløk, gulrøtter, hvitvin, laurbærblader, timian og pepper og la det koke inn til halv væskemengde og kjøttet er mørt. Tilsett fond, persille og fløte. La det koke i noen minutter, til sausen tykner. Smak til med salt og pepper.
Du finner oppskrift på duchessepoteter her:
https://aperitivomat.blogg.no/1541771985_duchessepoteter.html
0 kommentarer