Måsegg til frokost

Kan vel ikke reise fra Lofoten, uten å ha spist måsegg? Vi kjøpte ett til hver og fant ut at de skulle bli frokost.

Måsegg skal kokes i 15 minutter i kokende vann og avkjøles i kaldt vann.

Siden vi hadde litt av hver av godsaker i kjøleskapet, la jeg eggene på en skive med nybakt brød, sammen med speken hval og to slags rogn. Et lite dryss pepper, men ikke salt, siden rognen er salt nok. Den vanlige kombinasjonen er Mackøl og måsegg, men siden vi var i Lofoten, ble det Lofotpils i stedet.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg