Libanesiske biffstrimler i pita, med yogurtsaus

 


Yogurtdressing (Labneh):

1 ss tørket mynte
1 finhakket fedd hvitløk
2 dl yoghurt
1 ss olivenolje
1/4 ts paprikapulver
Salt

 

500 g storfestrimler

Marinade:

1 ss ketsjup

1 ss tomatpurè

1/2 dl olivenolje

1 ss frisk revet ingefær

2 ss sitronsaft

2 fedd finhakket hvitløk

1/4 ts pepper

Bland alle ingrediensene og la kjøttet marinere, minimum 1 time, men gjerne til neste dag. Fres blandingen i en stekepanne. Legg den i pitabrød med salat og yogurtdressingen.

Du finner oppskrift på deilige pitabrød her:

https://aperitivomat.blogg.no/1495424371_pitabrd.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg