Kokospudding:
4 dl kokosmelk
2 ss kremfløte
1 vaniljestang
2 ss sukker
2 plater gelatin
Kok opp kokosmelken og fløten med sukker og vaniljestang. Ta kjelen av platen. Legg gelatinplatene i iskaldt vann til de er helt bløte. Klem ut vannet av dem med hendene og legg dem over i kjelen under omrøring. Sil blandingen over i porsjonsformer og sett kaldt.
For å hvelve puddingen, holder du formen noen sekunder i varmt vann, skjærer forsiktig rundt kanten og snur formen over en tallerken.
Karibisk ananas:
1 ananas
1/2 dl sukker
2 ss smør
1/2 dl mørk rom
Skrell ananasen, ta ut kjernen og del den munnstore biter. Smelt sukkeret i stekepannen til det blir lysebrunt. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke sammen til en sakteflytende saus, sa 5 min. Serveres med en gang, med f.eks. iskrem.
Pynt med granateple og et mynteblad, eller en spiselig blomst, som. f.eks. stemor.