Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker er vel en av de norskeste matrettene og noe de aller fleste har et forhold til. Denne kjøttkakeoppskriften har mye smak. Jeg bruker også finhakket løk i sausen.

 

500 g karbonadedeig

1 finhakket løk

1 sammenpisket egg

1 1/2 ts salt

1/2 ts pepper

1/2 ts allehånde

1/2 ts muskat

1/2 ts ingefær

2 1/2 ss potetmel

2 dl melk

Elt alle ingrediensene godt sammen i en kjøkkenmaskin. Form kaker og stek dem brune på begge sider i smør, før de legges i brun saus  og får trekke ferdig der. Du finner oppskrift på en gammeldags, brun saus her.

Serveres med kokte poteter og valgfrie grønnsaker, f.eks. erter, bønner eller surkål.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg