Fastelavn

Fastelavnsboller kan lages i mange varianter. Det er mest fantasien som begrenser. Jeg gikk litt amokk denne gangen og tok med meg litt av hvert fra godtehyllene.

Denne varianten er med vaniljekrem, lakrispipe, marsipantunger, melis, nonstopøyne og lakrislissehår.

Du finner oppskrift på de superluftige bollene her:

https://aperitivo.blogg.no/1472374119_boller_som_ser_helt_p.html

Når de er avkjølt, er det bare å kose seg med pyntingen. Kanskje barna eller barnebarna har lyst til å hjelpe til.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg