Det er hyggelig å gjøre litt ekstra på nasjonaldagen, men det er også greit at man har tid til å kose seg. Jeg har satt sammen en meny som man kan forberede det meste dagen i forveien.
Blomkålsuppe er greit å servere, både som lunsj, med litt godt brød til og som forrett. Den kan lages dagen før og bare varmes opp når den skal brukes.
Du finner oppskrift på en nydelig blomkålsuppe her:
https://aperitivomat.blogg.no/1539670377_kremet_blomklsuppe_med_bacon.html
Grillet kalve- eller oksefilet med betestrimler, kryddersmør og potetsalat er også enkelt å servere. Her kan potetsalaten og kryddersmøret lages dagen før. Betene kan legges i form, så kun stekingen gjenstår og kjøttet kan enten legges i marinade, eller rubbes kvelden i forveien.
Oppskriftene finner du her:
Panna cotta er en nydelig dessert som kan lages klar kvelden i forveien og bare pyntes før servering.
Du finner oppskriften her:
https://aperitivomat.blogg.no/1527239766_panna_cotta_med_bringebrcoulis.html
En deilig kake til kaffen og min barndomsfavoritt, som også kan lages dagen i forveien, nøtteterte:
Oppskriften finner du her:
https://aperitivomat.blogg.no/1472295003_ntteterte.html
Takk for gode tips 🙂 Hørtes deilig ut med Panna Cotta 🙂
😃