17. mai – hva skal jeg servere?

Det er hyggelig å gjøre litt ekstra på nasjonaldagen, men det er også greit at man har tid til å kose seg. Jeg har satt sammen en meny som man kan forberede det meste dagen i forveien.

 

Blomkålsuppe er greit å servere, både som lunsj, med litt godt brød til og som forrett. Den kan lages dagen før og bare varmes opp når den skal brukes.

Du finner oppskrift på en nydelig blomkålsuppe her:

https://aperitivomat.blogg.no/1539670377_kremet_blomklsuppe_med_bacon.html

 

Grillet kalve- eller oksefilet med betestrimler, kryddersmør og potetsalat er også enkelt å servere. Her kan potetsalaten og kryddersmøret lages dagen før. Betene kan legges i form, så kun stekingen gjenstår og kjøttet kan enten legges i marinade, eller rubbes kvelden i forveien.

Oppskriftene finner du her:

https://aperitivomat.blogg.no/1498197755_grillet_kalvefilet_med_potetsalat_ovnsbakte_betestrimler_og_kryddersmr.html

 

Panna cotta er en nydelig dessert som kan lages klar kvelden i forveien og bare pyntes før servering.

Du finner oppskriften her:

https://aperitivomat.blogg.no/1527239766_panna_cotta_med_bringebrcoulis.html

 

En deilig kake til kaffen og min barndomsfavoritt, som også kan lages dagen i forveien, nøtteterte:

Oppskriften finner du her:

https://aperitivomat.blogg.no/1472295003_ntteterte.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg