Innbakt kyllinglårfilet med duchessepoteter og blåskimmelsaus

Denne retten smaker veldig godt og kan gjerne serveres til gjester. Oppskriften er passe til 4 personer.

600 g kyllinglårfilet eller brystfilet

1 skive serranoskinke per filet

Pepper

Krydre kyllingen med pepper. Rull inn hver filet med skinke og stek dem i smør, til skinken er gyllen og sprø og fileten er gjennomstekt, men ikke tørr.

Sausen:

2 finhakkede løk

2 ss smør

2 laurbærblader

3 dl chablis

2 ss kyllingfond

150 g blåskimmelost

5 dl fløte

1 ss cognac

Løken blankes mør i smør. Tilsett hvitvin og laurbærblader og la det koke inn til grøtkonsistens. Tilsett fløte, kyllingfond, cognac og osten. Kok i noen minutter, til sausen får fin konsistens.

Du finner oppskrift på duchessepoteter her:

http://aperitivomat.blogg.no/1541771985_duchessepoteter.html

Serveres med grønnsaker etter eget ønske.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg