Suppebrød med potet

Dette brødet er mettende og smaker godt til mange slags supper. Jeg synes det er deilig med masse ost på, men det er lov å begrense seg om du ikke er like glad i ost som meg.

25 g gjær

3 dl lunkent vann

1 ts salt

1 ts sukker

1 ss olivenolje

500 g fint durummel

 

Fyll:

2,5 dl ricotta

2-3 poteter

Olivenolje

Rosmarin

Flaksalt

100 g reven mozzarella

 

Elt sammen deigen og form den til en kule. Skjær et kryss på midten og la den heve til dobbel størrelse. Kjevle deigen ut i en oval fasong, legg den på bakepapir op en stekeplate og pensle den med olivenolje. La deigen heve i 30 minutter.

Smør bunnen med et lag ricotta. Skjær potetene i tynne skiver, med en mentolin eller ostehøvel og fordel dem over deigen. Strø over rosmarin, salt og reven ost i et jevnt lag.

Drypp over litt olje og stek på 200 grader i 25  30 minutter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg