Pasta med kylling og bacon i fløtesaus

Olje/smør

600 g kylling i strimler

150 g bacon i terninger

1 løk, finhakket

2 fedd hvitløk, finhakket

1/2 pakke sjampinjong i skiver

1 ss kyllingfond

4 dl fløte

1 egg

½ pakke parmesan

½ chili, finhakket

1 neve basilikum, finhakket + litt til pynt

Nykvernet pepper

Fres kylling, bacon, løk, hvitløk og sjampinjong i en blanding av olje og smør. Tilsett fond, fløte, chili og et sammenpisket egg. La det koke til det tykner. Tilsett parmesan og smak til med salt og pepper. Rør inn pasta etter eget ønske og litt basilikum.

Server med basilikumblader, mer parmesan og et dryss nykvernet pepper.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg