Hjortebiff med tyttebærsaus

Denne oppskriften er passe til 4 personer.

800 g hjortefilet

8 skiver tørrsaltet bacon

smør

salt

pepper

Del fileten i biffer a ca 200 g. La biffene ligge fremme på benken og bli litt temperert før de stekes. Surr bacon rundt hver biff, fest med en tannpirker uten smak, eller knyt bomullstråd rundt. Varm nøytral olje i en stekepanne, tilsett smør og la det bruse og bli nøttebrunt før biffene legges i pannen. Stek biffene 2-3 min på hver side, dryss over salt og pepper. Server biffene med kokte eller stekte poteter, tyttebærsaus og rosenkål.

Du finner oppskrift på tyttebærsaus her:

http://aperitivomat.blogg.no/1520987582_tyttebrsaus.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg