Breiflabb med quinoa, revne, ovnsbakte beter og en deilig saus med pepperrot og sennep

 

Sausen:

50 g smør

1 finhakket løk

1 finhakket fedd hvitløk

3 dl riesling (hvitvin)

4 brune sukkerbiter

2 ss fiskefond

1 ss finhakket pepperrot

1 ss grov sennep

2 laurbærblader

4 dl fløte

Fres løken og hvitløken i smør, til løken er blank. Tilsett vinen og la det koke inn til 1/3. Tilsett sukker, fond, pepperrot, sennep, laurbærblader og fløte. La det koke til det får fin sausekonsistens. Smak til om det trenger pepper og salt.

Breiflabben deles i porsjonsstykker, saltes og pepres og legges i smurt, ildfast form, som settes i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter.

Ovnsbakte betestrimler finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1497243235_ovnsbakte_betestrimler.html

Quinoaen:

Til 4 personer bruker du 2 dl quinoa og 4 dl vann. Skyll quinoaen og legg den i tørr, brennvarm kjele, til den skifter farge. Det går ganske fort. Tilsett litt smør og finhakket løk. Hell på vann og 2 ss grønnsaksfond og kok som forklart på quinoapakken.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg