Pulled pork goes to Mexico

Jeg starter dagen før vi skal spise den:

1 svinenakke smøres inn med en blanding av 2 ss brunt sukker og 2 ss tacokrydder (jeg bruker hjemmelaget) og nykvernet pepper.

Du finner oppskrift på tacokrydder her:

http://aperitivo.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html

Legg svinenakken i en ildfast form og sett den i ovnen på 220 grader i 30 minutter. Hell på 2 dl vann, dekk formen med aluminiumsfolie og skru ned ovnen til 100 grader. La nakken stå i ovnen til neste dag.

Før servering rives kjøttet fra hverandre med to gafler og blandes med kraften fra stekingen og  tacosaus. Smak til om det trenger salt.

Server med lomper, guacamole, reven ost, salat og ev. annet tilbehør du liker til taco.

Oppskrift på guacamole finner du her:

http://aperitivo.blogg.no/1496560193_guacamole.html

og her:

http://aperitivo.blogg.no/1528883541_guacamole__en_litt_mer_spennende_variant.html

 

1 kommentar

Siste innlegg