Jeg starter dagen før vi skal spise den:
1 svinenakke smøres inn med en blanding av 2 ss brunt sukker og 2 ss tacokrydder (jeg bruker hjemmelaget) og nykvernet pepper.
Du finner oppskrift på tacokrydder her:
http://aperitivomat.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html
Legg svinenakken i en ildfast form og sett den i ovnen på 220 grader i 30 minutter. Hell på 2 dl vann, dekk formen med aluminiumsfolie og skru ned ovnen til 100 grader. La nakken stå i ovnen til neste dag.
Før servering rives kjøttet fra hverandre med to gafler og blandes med kraften fra stekingen og tacosaus. Smak til om det trenger salt.
Server med lomper, guacamole, reven ost, salat og ev. annet tilbehør du liker til taco.
Oppskrift på guacamole finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1496560193_guacamole.html
og her:
http://aperitivomat.blogg.no/1528883541_guacamole__en_litt_mer_spennende_variant.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
Det hørtes veldig godt ut (: