Beregn 200 g tunfisk per person. Den krydres på begge sider med salt og pepper og grilles 2 minutter på hver side.
Quinoa:
Bruk mengdene med quinoa og vann som står på pakken.
Finhakk 1 løk og fres den i olje. Tilsett quinoaen og fres litt tilo, under omrøring. Tilsett vannet og en liten skvett grønnsaksfond. Sett på lokk og la det koke til vannet er borte.
Smørdampa rotstrimler:
1 pakke rotstrimler (fås kjøpt i matbutikken)
1 ss smør
Salt og pepper
Smelt smøret. Tilsett strimlene. Rør rundt og sett på lokk. La strimlene stå på lav varme i et par minutter. Smak ril med salt og pepper.
Gremolata:
Bland 1 finhakket potte dill, 1 potte persille og 2 fedd hvitløk med 1 glass kapers og 2 finstrimlede vårløk. Tilsetter 2 dl. mangoeddik, 1 dl sitronolje og 1 dl olivenolje. Alt røres godt sammen og står og hviler i romtemperatur.