Indrefilet av hjort med rødbetepurè, portvinsaus og båtpoteter

Beregn ca 220 g per person

Filetene krydres med viltkrydder og pepper

Stekes 2-3 minutter på hver side i smør pannen. Sett fileten i ovnen på 70 grader i 20-30 minutter, etter hvor rosa du ønsker den. Dryss på litt salt og la dem hvile 5 minutter før de kuttes i tykke skiver.

Båtpotetoppskrift finner du her:

http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html

Du finner oppskrift på rødbetepurè her:

http://aperitivomat.blogg.no/1523958707_rdbetepur.html

Portvinssaus finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1472976269_andebryst_sous_vide_m.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg