Spareribs med ovnsbakte perlepoteter, coleslaw og søtpotetpuré

Denne kombinasjonen frister så snart grillsesongen starter og siden alt kan lages i forkant, eller har godt av god tid i ovnen, passer det greit å servere gjester også.

Jeg starter med spareribsen, som jeg legger i vannbar i ovnen på 150 grader med folie over i 4-5 timer. Når den skal serveres, smører vi dem med “Bull’s eye brown sugar and hickorytar” og lar den få en rask runde på grillen, så den får fin farge.

Coleslawen har godt av å stå i kjøleskapet i noen timer. Den finner du en nydelig oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1470677996_spareribs_med_colesla.html

De bakte perlepotetene finner du oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1489498085_bakte_perlepoteter.html

og oppskriften på de fløtegratinerte søtpotetene ligger her:

http://aperitivo.blogg.no/1501563611_fltegratinerte_stpoteter.html 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg