Blomkål- og gulrotpurè

Denne purèen passer til både kjøtt og fisk.

4 gulrøtter skrelles og deles i skiver

1/2 blomkål, fjern vlader og det groveste på stilken, deles i biter

Fløte, til det dekker

2 ss grønnsaksfond

Pepper og ev. salt

Gulrøttene og blomkålen legges i en kjele. Hell over fløte til det nesten dekker. Tilsett fond og et lite dryss pepper. Kok langsomt opp, så ikke fløte brenner seg. Kok til grønnsakene er møre. Kjør til en jevn masse og smak til om den må ha salt og ev. mer pepper.   

Skrell og del

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg