Tyttebærsaus

Denne sausen lages på de deilige stekerestene etter f.eks. filet av vilt. Det er viktig at viltet har fått steke i smør. Sausen er så rask å lage, at du gjør det mens kjøttet hviler.

3 dl fløte

2 ts fungi soppsaus eller soyasaus

4 ss tyttebær, rørte

1 ts frisk timian (ev halve så mye tørket)

salt

pepper

Kok ut stekepannen med fløte etter du har stekt biff av vilt i den (elg, hjort, rådyr etc.).

Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la trekke i 5-7 min. Smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg