Gresk, utbeinet lammelår

Her har jeg kjøpt et lammelår, som jeg har beinet ut selv. Om du ikke vet hvordan du skal gjøre det, kan du få det gjort i ferskvaredisken på Meny eller du kan bruke lammet med beinet i.

Start med å helle 1 flaske Mutti, hakkede tomater på flaske i en langpanne (om du ikke får tak i denne, kan du bruke 2 bokser av et annet merke). Tilsett 1 glass marinert hvitløk, 1 glass oliven, 4 løk i strimler, 1 aubergine i terninger, 1 squash i terninger, 1 glass soltørka tomater, 1 pk aromasopp i skiver og 500 g småpoteter, delt i to. Dryss over masse oregano, noen kvister frisk rosmarin litt salt og pepper. Sett formen i ovnen i 30 minutter på 250 grader.

Hell over 1 glass marinert fetaost i terninger. Ben ut lammet, bind det opp og krydre med salt, pepper, rosmarin og oregano og legg det på toppen av grønnsakene. Sett i ovnen på 125 grader og la det steke i 3 timer til termometeret viser 65-70 grader.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg