Kalkunbryst i fløtesaus lager seg nesten selv.
1 kalkunbryst
3 løk i strimler
2 pk skivet sopp, f.eks. sjampinjong og aromasopp
Fløte så det dekker kjøttet
Soyasaus
1 ss paprikakrydder
5 ss kyllingfond
Maisennajevner
Brun kalkunbrystet i smør, på alle kanter. Legg til side. Brun soppen i samme smør. Legg tilbake kalkunen, tilsett løk, paprikakrydder og hell på fløte så det dekker. Tilsett fond. La det koke i ca 1 – 1,5 time, avhengig av størrelsen på brystet. Smak til med soyasaus, salt og pepper.
Serveres med valgfrie poteter og grønnsaker. Her har jeg brukt blomkål og ovnsbakte poteter, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1499576708_kebab_av_lammefilet_med_btpoteter_og_maiskolber.html
0 kommentarer