Omelett med ramsløkpølse

Omelett er godt til frokost, men passer også bra til lunsj, kveldsmat, eller som en del av et tapasmåltid.

4 egg

4 ss fløte

2 vårløk i strimler

2 ramsløkpølser i terninger

1 rød paprika i terninger

½ ts pepper

1 ts salt

Reven ost (så mye du liker)

Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Stek ramsløkpølsa i litt smør. Hell eggeblandingen over. Løft forsiktig på det som har stivnet, så all væsken kommer i kontakt med pannen. Tilsett resten av ingrediensene, bland sammen og strø ost på toppen. Dekk med lokk til osten har smeltet. Server med godt brød.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg