Svinemage (porkbelly) med potetmos og rotgrønnsaker

I det siste har vi fått svinemage i matbutikkenl Den skal egentlig være klar til å legges på grillen, men jeg synes den både er fet og for salt, så jeg har funnet en måte å forbedre den på.

 

Legg svinemagen i en ildfast form og hell på 1 cm vann. Dekk den med aluminiunsfolie og sette den på 150 grader i 3 timer. Ta svinemagen ut av formen og grill den, til den får fin farge rundt hele. Server med potetmos og rotgrønnsaker.

Kok poteter og mos den med smør og fløte. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift på bakte rotgrønnsaker, finner du her:

http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=47866413

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg