Potetsalat

Potetsalat en en av de ferdigrettene jeg synes smaker mest syntetisk. Det er enkelt å lage selv. Du lager rømmeblandingen mens potetene koker og om du bruker fine poteter, trenger du ikke engang å skrelle dem.


 

1 kg poteter

1 boks rømme

1 pose majones

4 ss agurkmix 

2 finstrimlede vårløk

Kok poteter. Avkjøl dem så mye at du klarer å holde i dem, før du deler dem i terninger. Bland rømme, majones, agurkmix og vårløk. Smak til med salt og pepper.  Tilsett potetterrningene, dryss over finhakket gressløk og server.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg