Trøffel- og baconpotetmos

Trøffel- og baconpotetmos smaker godt til både kjøtt og fisk. Denne oppskriften passer til 4 personer.

 

10 mellomstore poteter

2 dl fløte

100 g smør

150g sprøstekt bacon i terninger

1 ss trøffelolje

2 ss finhakket gressløk

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

Skrell poteter og kok dem møre, uten salt i vannet. Hell av vannet, mos potetene og rør inn resten av ingrediensene utenom salt og pepper. Rør godt og smak til med salt, pepper og muskat.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg