Du har sikkert smakt hasselbackpoteter. Her har jeg lagd kylling litt på samme måte. Du kan bruke ferdig pesto, men om du vil lage din egen, finner du oppskrift her:
http://aperitivomat.blogg.no/1495600134_deilig_hjemmelaget_pesto.html
2 dl pesto
1 pose reven ost
1 dl reven parmesan
Saften av 1/2 lime
2 finstrimlede vårløk
1/2 ts pepper
4 kyllingfileter
1 dl panko eller strøkavring
Bland alt unntatt kylling og panko. Skjær snitt i kyllingen med ca. 1 cm mellomrom, men bare halvveis ned. Fyll lommene med urte- og osteblandingen. Pensle med litt olivenolje og strø over panko.
Legg kyllingbrystene i en grillform, og grill under lokk i 15-20 minutter. Legg kyllingfiletene over på grillen et par minutter for å gi dem litt grillmerker. Ikke snu filetene, da vil fyllet renne ut.
Har du ikke grill kan du legge kyllingfiletene i en ildfast form og steke i stekeovnen ved 180 grader i 15-20 minutter. Bruk gjerne grillelementet de siste par minuttene for å få en fin stekeskorpe.
Hasselbackkylling kan serveres med stekt sopp, båtpoteter og en god salat.
Du finner oppskrift på båtpoteter her:
http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html
Oppskrift på en spennende salat, finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1468949193_salat_med_br_og_sprst.html
Så nydelig og godt det så ut! 🙂 Ønsker deg og dine en fin kveld 🙂
elisebr: Ønsker deg en fin kveld også 🙂