Hjemmelaget rekesalat

Når vi har spist ferske reker, blir det ofte litt rester. Disse restene pleier jeg enten å skrelle og fryse, for å bruke til fiskesuppe senere, eller lage for eksempel rekesalat, som smaker mye bedre enn ferdigkjøpt. Det morsomme med den du lager selv, er jo at den faktisk inneholder reker og ikke bare noen til pynt på toppen.

Bland 4 dl ferdig rensede reker med 1 pose majones, 1 ts dijonsennep og litt finhakkede urter (dill, gressløk eller persille). Smak til med sitronsaft og pepper.

2 kommentarer
    1. det som er også godt oppi rekesalat er faktisk egg 🙂 Pleier å lage det selv når vi har hatt reker. Er såå mye bedre med hjemmelaget rekesalat enn kjøpt rekesalat.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg