Thaiwok med kylling

Det kjekke med wokretter, er at de er raske å lage. Denne thaivarianten smaker deilig. Du kan justere styrken med mer chili, om du liker det litt hot.

Varm olje i en stekepanne eller wok på middels sterk varme, og stek 4 kyllingfileter i strimler til de begynner å få en gyllen farge. Tilsett 1 løk i strimler, 2 finhakkede hvitløk, 1 finhakket chili, 3 finstrimlede vårløk og 1 ss revet ingefær. Hell på 1 boks kokoskrem og 2 dl kyllingbuljong. Kok opp, og tilsett 2 ss fishsaus og saften av 1 lime. La det koke i ca. 5 minutter. Rør inn finhakket koriander og server med ris.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg