Koklemos av elg

Jeg vokste opp med koklemos, og denne varianten er med karbonadedeig av elg. Det er raskt å lage og smaker godt en sen høst- eller vinterkveld.

Start med å brune 800 g karbonadedeig av elg og 4 strimlede løk. Hell i 1 ltr. viltkraft eller vann og viltfond. Tilsett gulrøtter, kålrot, gulbeter, hvitbeter og polkabeter, alt skal være i terninger. Tilsett 3 laurbærblader og la det koke i 30 minutter. Smak til med salt og pepper. 

Denne gangen har jeg servert med poteter ved siden av, men de kan også tilsettes i terninger sammen med grønnsakene.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg