Burger med smak av Italia

Om du er glad i burger, kan du prøve deg på denne varianten, som har en smak av Italia. Den kan lages i stekepanna på denne tiden av året, men kan gjerne stekes på grillen en deilig sommerdag.

Start med å spe 800 g karbonadedeig med 2 egg, 1 ts salt, 2 ts tørket basilikum, 2 ts tørket oregano, 1 ts pepper, 1 ss finhakker frisk basilikum, 1 ss worcestersaus, 2 dl parmesan og 2 fedd finhakket hvitløk. Når deiger er rørt godt sammen, formes den til burgere og stekes i en blanding av rapsolje og smør.

 

Som tilbehør, bruker vi pitabrød, råkost ev. ruccola, tomater, agurk og rødløk i tynne skiver. Vi bruker også parmesanpoteter, som du finner oppskriften på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1485074453_parmesanpoteter.html

Dressingen lages av 1 dl olivenolje, 1/2 dl hvitvinseddik, 2 ss vann, 2 ts honning, 1 ss sitronsaft, 3 ss revet parmesan, 3/4 ts hvitløkssalt, 1 ts tørket persille, 1 ts tørket basilikum, 1/2 ts tørket oregano, 1 ts tørket chili. Rør alt sammen og smak til med pepper.
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg