Kyllingfilet er alltid godt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av den enn å steke den i panna. Her er en fylt variant, som vi synes smaker deilig.
Legg 6 kyllingfileter mellom 2 lag plast og bank dem til 1/2 cm tykkelse. Smør på et tynt lag med pesto, legg på finhakket soltørket tomat og 100 g finhakket fetaost. Dryss over peppermiks og legg på en skive gulost, gjerne vellagret. Rull sammen kyllingfiletene og bind rundt med baconskiver.
Stekes i ovnen på 180 g i ca 30 minutter, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.
Serveres med f.eks. bakte småtomater, søtpotetmos, stekt sopp og blomkål.
3 kommentarer
Det så nydelig ut 🙂
Det så kjempegodt ut :p
Tusen takk for at du deler 🙂
Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂
Purr, purr, fra Toril og kattene
Ser nydelig ut 😉