Blåskjell med thaismak

Jeg er veldig glad i blåskjell og veldig glad i thaimat, så å kombinere dette, synes jeg blir skikkelig godt.


Fres 1 finhakket løk i litt olje. Tilsett 1 cm revet ingefær, 2 finhakkede chili  og 2 fedd finhakket hvitløk.

Hell på 1 boks kokosmelk, 1 boks kokoskrem og 1 liten flaske sweet chili dippingsaus. Kok opp og tilsett 2 kg kontrollerte blåskjell. Tilsett 2 finstrimlede vårløk, sett på lokket og vent til skjellene har åpnet seg. Tilsett 1 plante finhakket koriander, rør rundt og server med godt brød. Dekk med dype tallerker, gaffel og skje til gjestene, for kraften blir helt nydelig.

Jeg siler alltid resten avkraften etter vi er ferdige med å spise og setter den i fryseren, slik at jeg kan bruke den til suppe senere.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg