Pasta med kylling i fløte og pestosaus med sprøstekt parmaskinke

Pasta kan varieres i det uendelige. Her har jeg laget en saus av 3 dl fløte, 1 egg, hjemmelaget pesto (eller 1 glass ferdiglaget), salt og pepper, som kokes sammen.

4 kyllingfileter i terninger stekes i olje sammen med 100 g sopp i skiver og 1 løk i strimler.

1 pakke parmaskinke legges utover bakepapir på 100 grader i ovnen til den blir sprø og knuses til små biter.

Ved servering blander jeg pasta, saus og kyllingblandingen. Strør over revet parmesan og spekeskinka og pynter med litt basilikum.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg