Thai grønn curry med kylling og brekkbønner


I dag har vi brukt tre slag av de flotte bønnene fra Sylling Andelslandbruk

https://www.facebook.com/infosyllingandelslandbruk/?fref=ts.

 


Vi har lagd en enkel og smakfull kylling- og bønnecurry fra Thailand:

400 g kyllingfilet i terninger stekes i nøytral olje til de er lett brune. Tilsett 2 strimlede rødløk, 2 ss Thai green curry paste, 1 boks kokoskrem (evt. kokosmelk), 200 g brekkbønner,1 ss finhakket ingefær og 1 fedd finhakket hvitløk. Kokes i 10 minutter, før du strør over finhakket koriander og serverer den med ris.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg