Tunisisk

Lammetagine

Mye av maten i Tunisia er laget i en tagine, som er en slags leirkrukke med et konisk lokk. Det fine med denne er at den kan settes direkte på åpen varme. Om du ikke har en tagine, kan du bruke en ...

Tagine - vår favoritt fra Afrikas nordkyst

  Etter en tur til Tunisia for mange år siden, gikk vi til anskaffelse av en tagine via internett. Dette viste seg å være et godt kjøp. Vi bestilte også Raz el Hanout, som er et fan...
Siv Ellen

Siv Ellen

50, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits