hits

Kylling

Estragonkylling

Kylling og estragon er en nydelig kombinasjon, som jeg har lagt ut i mange varianter på bloggen. Her kommer en med hvitvin- og fløtesaus. Denne oppskriften er passe til 4 personer.  2 ...

Parmesanpanert kylling med salsa og grønn saus

Kyllingfilet kan brukes på mange måter. Denne varianten er panert i reven parmesan og serveres med hjemmelaget salsa, en kald urtesaus og båtpoteter.   4 store kyllingfileter...

Hasselbackkylling

Du har sikkert smakt hasselbackpoteter. Her har jeg lagd kylling litt på samme måte. Du kan bruke ferdig pesto, men om du vil lage din egen, finner du oppskrift her: http://aperitivo.blogg.no/1495...

Kyllingruller med deilig fyll

Kyllingfilet smaker godt, og denne varianten blir saftig og god, med sin deilige fyll. Start med å banke kyllingfileten flat mellom to biter plastfolie. Strø på salt, pepper, litt tørket ch...

Estragonkylling med deilig saus og salat

Estragon og kylling passer perfekt sammen. Denne sausen smaker nydelig til kylling, men kan også brukes til biff. 3 store sjalottløk og 1 fedd hvitløk kuttes fint og stekes gyllent i smør. Tilse...

Kylling i ovnen

Denne retten har jeg laget som lørdagskos i sikkert 25 år og den er fortsatt like populær hos oss. Stek 2 strimlede løk i smør. Hell løken over i ildfast form med høye kanter. Stek 1 pk ski...

Fylt kyllingfilet

Kyllingfilet er alltid godt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av den enn å steke den i panna. Her er en fylt variant, som vi synes smaker deilig.   Legg 6 kyllingfileter mellom 2 lag plas...

Estragonkylling på potet- og grønnsakseng

Denne oppskriften er en videreutvikling av en jeg fant i en kokebok fra begynnelsen av 80-tallet. Den skal smake godt av estragon og jeg bruker nesten et helt glass. Smør en langpanne. Legg...
Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv