Kalkunbryst i fløtesaus

Kalkunbryst i fløtesaus lager seg nesten selv.

1 kalkunbryst

3 løk i strimler

2 pk skivet sopp, f.eks. sjampinjong og aromasopp

Fløte så det dekker kjøttet

Soyasaus

1 ss paprikakrydder

5 ss kyllingfond

Maisennajevner

Brun kalkunbrystet i smør, på alle kanter. Legg til side. Brun soppen i samme smør. Legg tilbake kalkunen, tilsett løk, paprikakrydder og hell på fløte så det dekker. Tilsett fond. La det koke i ca 1 – 1,5 time, avhengig av størrelsen på brystet. Smak til med soyasaus, salt og pepper.

Serveres med valgfrie poteter og grønnsaker.  Her har jeg brukt blomkål og ovnsbakte poteter, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1499576708_kebab_av_lammefilet_med_btpoteter_og_maiskolber.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg