Hummus

Hummus er en viktig del av et libanesisk måltid. Det er også enkelt å lage.

2,4 dl kokte eller hermetiske kikerter
½ ts salt
2 hvitløksfedd, gnidd inn med salt
0,6 dl sitronsaft
2 ss tahini
2 ss finhakket persille
½ ts malt spisskummen

Hell vannet av kikertene og kjør dem i en food processor eller med stavmikser. Bland inn tahini, sitronsaft og knust hvitløk og kjør til det blir en jevn puré. Smak til med sitronsaft og salt hvis nødvendig. Hummus skal være tykk og glatt.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg