Hvit sjokoladeterrin

Denne desserten er ganske mektig og hver person trenger ikke så store stykket.

200 g hvit kokesjokolade

1 dl kremfløte

3 egg

30 g sukker

Litt salt

80 g smør

30 g mel

Forvarm ovnen til 160 grader

Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett fløten. Pisk sammen eggene og tilsett sukker. Sil eggeblandingen over i sjokoladeblandingen. Tilsett salt, smeltet smør og mel og bland godt. Hell over i en brødform, som er dekket med bakepapir. Sett formen i ovnen i vannbad på 160 grader i 30 minutter.

Avkjøl til dagen etter. Pyntes med f.eks. spiselige blomster, bærcoulis og friske bær.

Du finner oppskrift på bringebærcoulis her:

http://aperitivomat.blogg.no/1527239766_panna_cotta_med_bringebrcoulis.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg