Stekte epler, jordskokk, kantarell og tranebær

Denne blandingen er deilig tilbehør til vilt og er i tillegg rask og enkel å lage.

100 g kantareller

1 pose tørkede epleskiver

300 g jordskokk, skrelt og delt i terninger

1 neve tranebær

1 kvast timian, frisk, kun bladene

100 g smør

Stek kantarellene i smør. Tilsett epleskivene og stek videre, til alt får fin gyllen farge.

Tilsett jordskokken og tranebærene og la den surre med til den blir myk (ca 5 min.) Tilsett timian, rør rundt og server.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg